Summa sidvisningar

fredag 21 oktober 2011

Fin dag i solen! =)

Natten har varit bra med bara två matningar kl 03 och 06. Steg upp kl 09 och njöt av att solen sken för fullt!:) Ringde till fpa för att bekräfta vad jag får för betalt nästa månad: 419 euro, jippie. Nåja, allt återgår till det normala i december. Tack för det.
Käkade lite frukost snabbt och packade oss iväg till pastorskansliet för att hämta fadderbrev och dopljus + ljusstake. Åkte sen ner till Danni, Jonas och supersöta Mathilda..Så fin lägenhet dom har flyttat in i, speciell planlösning och så långt ifrån marstad och alandia lägenheter man kan komma..Superfint! Busade, drack kaffe och snackade goja ett par timmar. Åkte hem vid 13 och chillade lite, vid 14 gick vi iväg med lilleman i vagnen och mamma bakom styret. Nicke slutade kl 14 så vi tänkte gå i möte. Men han hade lite ärenden så vi hann gå i 1 timme =). Hann till slutet av Sålis raksträcka från vårt håll..=)Sen plockade Nicke upp oss, nollade trippmätaren som vi ankomsten hem visade 5,5 km..Kändes helt okej=)

Gulleplutten har sovit mycket bättre idag och verkar vara lugnare. Säkert kombination av dropparna(rela och d3) och mera frisk luft om dagarna. Och så har han inte kaskadspytt på två dagar heller. Inte spytt alls faktiskt, smådregglat lite men vem gör inte de=) Så förhoppningsvis är grabben på bättringsväg=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar